Vad kan EGOL ge dig?

Alla människor som vill öka sin förmåga och kraft att leda och samarbeta med andra människor har nytta av EGOL.

EGOL är till för dig som vill bli säkrare och effektivare i din ledarroll eller i din samverkan med andra. EGOL syftar till att ge dig förståelse och verktyg för hur du kan påverka och låta dig påverkas av grupper samt förståelse för hur grupper utvecklas.

En deltagare från EGOL skrev så här efteråt:

”De tusentals barn, ungdomar och vuxna jag möter årligen via fäktningsverksamhet både inom och utanför Sveriges gränser både privat och offentligt kommer aldrig att ha insikt på hur 5 dagar med 7 personer har påverkat min ledarskap till nivåer jag aldrig trodde jag behärskade.

Med EGOL-upplevelsen kvar i kroppen försökte jag igår kväll övertyga en fäktförening som jag stödjer som vikarierande tränare att bli en KFUM-förening…av den enkla anledning att de unga tränare som jag leder i denna klubb skulle kunna gå de KFUM utbildningar som jag har fått gå – med andra ord jag tänker på dem de kommer att påverka i årtionden.”

Telefon: 0768-466658
Epost: stockholmgotland@kfum.se
Adress: KFUM Stockholm Gotland
Box 920 22
120 06 Stockholm
Besöksadress: Fryshuset - Mårtendalsgatan 2-8, 8 tr.