Ordförande- och medarbetarkonferens

Välkommen på ordförande- och medarbetarkonferens!

KFUM Stockholm Gotlands årliga konferens för att umgås, dela erfarenheter och kompetensutvecklas.

Varje förening får delta med tre personer; en styrelseledamot (helst ordförande) eller en medarbetare (för förening utan anställda går det bra med en person som sköter liknande uppgifter) och två unga ledare/anställda (max 29 år). Antalet platser är dock begränsat så först till kvarn!

Konferensen är helt gratis och inkluderar alla måltider samt övernattning i dubbelrum. Anmälan är dock bindande och om du uteblir efter anmälan debiteras föreningen 1500 kr/pers.

Under denna konferens kommer vi umgås och arbeta på temat ”Ungas engagemang i styrelsearbetet – hur gör vi?” Bland annat gästar Josephine Bladh konferensen som började sitt ideella engagemang på bygden i Kronobergs län. Hon skriver: ”Jag var arg på att elever inte hade inflytande över sin skolgång. Jag lyckades, då som nu, omvandla ilskan till en drivkraft att förändra. Förändra samhället och världen! Jag brinner för att jämna ut orättvisor och skapa engagemang för förändring. Det tror jag vi gör genom att låta flera olika typer av människor och livs historier få makt. Men också igenom att jobba med att förändra fördomar och normer.” Med avstamp i Josephines input diskuterar vi hur vi inom regionen kan arbeta för att få fler av våra aktiva unga att engagera sig i föreningens utveckling och styrelsearbete.
Avslutningsvis finns det tid avsatt för mer öppna diskussioner utifrån konferensen tema, nätverkande och kontaktskapande över föreningsgränserna.

Anmälan Lyxmingel

    Genom min anmälan samtycker jag till att regionen hanterar mina personuppgifter i enighet med regionens integritetspolicy. https://stockholmgotland.kfum.se/dokument/

Har du några frågor? Kontakta annika.thomsson@kfum.se eller 076-8466658

Vi ses, varmt välkomna!

Datum
17 nov 2017 - 18 nov 2017
17:30 - 16:00

Plats
Såstaholm Hotell & konferens

Laddar Karta...


Telefon: 0768-466658
Epost: stockholmgotland@kfum.se
Adress: KFUM Stockholm Gotland
Box 920 22
120 06 Stockholm
Besöksadress: Fryshuset - Mårtendalsgatan 2-8, 8 tr.