Regionens ordförande- och medarbetarkonferens

Välkommen på KFUM Stockholm Gotlands årliga konferens för att umgås, dela erfarenheter och kompetensutvecklas. Årets konferens kommer fokusera på det kommande Riksombudsmötet och regionsutredningen som kommer påverka regionernas framtid. Håll dig uppdaterad och insatt så att utvecklingen går i linje med vad din förening vill.

När: Fredag den 18 oktober kl. 17.30 till lördag den 19 oktober kl. 15.00.
Var: Villa Lovik på Lidingö (https://www.lovik.se/)
För: Varje förening har möjligheten att delta med tre personer; en ung ledare, en styrelseledamot (helst ordförande) och en medarbetare (för förening utan anställda går det bra med en person som sköter liknande uppgifter). Antalet platser är dock begränsat så först till kvarn!
Kostnad: Helt gratis! KFUM Stockholm Gotland står för alla kostnader gällande mat och boende. Anmälan är dock bindande och om du uteblir efter anmälan debiteras föreningen 1500 kr/pers.
Sista anmälningsdag: 4 oktober.

Fredag kväll efter middag fokuserar vi mingel och att lära känna varandra och KFUM bättre. Under lördagen kommer vi erbjuda workshops på olika teman utifrån dina förkunskaper och intressen.
– Årsmöte – hur går det till och vad betyder allt? Genomgång av handlingar och förberedelse inför Riksombudsmötet 8-10 november i Örebro.
– Regionsutredningen – vad innebär den? Genomgång av proposition och diskussioner.
– What We Want – KFUMs strategi – vad är det?
– Ev ytterligare workshop utifrån önskemål

Avslutningsvis finns det tid avsatt för mer öppna diskussioner utifrån konferensen tema, informationsutbyte och kontaktskapande över föreningsgränserna.

Har du några frågor? Kontakta annika.thomsson@kfum.se eller 076-8466658
Varmt välkomna önskar regionens styrelse!

Anmälan Lyxmingel

    Genom min anmälan samtycker jag till att regionen hanterar mina personuppgifter i enighet med regionens integritetspolicy. https://stockholmgotland.kfum.se/dokument/

Datum
18 okt 2019 - 19 okt 2019
17:00 - 15:00

Karta Otillgänglig


Telefon: 0768-466658
Epost: stockholmgotland@kfum.se
Adress: KFUM Stockholm Gotland
Box 920 22
120 06 Stockholm
Besöksadress: Fryshuset - Mårtendalsgatan 2-8, 8 tr.