Lyxmingel – regionens årliga konferens

Välkommen på KFUM Stockholm Gotlands årliga konferens för anställda, förtroendevalda och ideella i regionens föreningar. Årets konferens kommer fokusera på inspiration, erfarenhetsutbyte och återhämtning (utifrån KFUMs Body, Mind och Spirit), något vi tror alla behöver just detta år!

När: Fredag den 6 november kl. 17.00 till lördag den 7 november kl. 15.00.
Var: Villa Lovik på Lidingö (https://www.lovik.se/). På årets konferens sover vi i singelrum och har tillgång till ett stort konferensrum, allt för att göra evenemanget så Corona-säkert som möjligt. Känner du dig krasslig stannar du hemma och ger din plats till en kollega eller vän!
För: Varje förening har möjligheten att delta med tre personer; en ung ledare, en styrelseledamot (helst ordförande) och en medarbetare (för förening utan anställda går det bra med en person som sköter liknande uppgifter). Antalet platser är dock begränsat så först till kvarn!
Kostnad: Helt gratis! KFUM Stockholm Gotland står för alla kostnader gällande mat och boende. Anmälan är dock bindande och om du uteblir efter anmälan debiteras föreningen 1500 kr/pers.
Sista anmälningsdag: 9 oktober, anmälan er här:

Anmälan Lyxmingel

    Genom min anmälan samtycker jag till att regionen hanterar mina personuppgifter i enighet med regionens integritetspolicy. https://stockholmgotland.kfum.se/dokument/

Datum
06 nov 2020 - 07 nov 2020
17:00 - 15:00

Karta Otillgänglig


Telefon: 0768-466658
Epost: stockholmgotland@kfum.se
Adress: KFUM Stockholm Gotland
Box 920 22
120 06 Stockholm
Besöksadress: Fryshuset - Mårtendalsgatan 2-8, 8 tr.