ROM 2017

Den 20-22 oktober har KFUM Sverige Riksombudsmöte 2017 i Norrköping. På Riksombudsmötet (KFUM Sveriges årsmöte) samlas medlemmar från hela landet för att besluta om KFUM Sveriges två kommande verksamhetsår, en ny styrelse och gemensam riktning för vår rörelse. Detta årsmöte blir första gången som rörelsen samlas i ett och samma förbund då Idrottsförbundet löstes upp tidigare i vår.

KFUM Stockholm-Gotland är en otroligt stark region med många föreningar med en stor bredd i dess verksamhet och det är viktigt att vi representeras och speglar bredden vi har på Riksombudsmötet. Den 9 september publiceras alla handlingar men redan nu kan ni ta del av de motioner och propositioner som inkommit gällande stadgeändringar. Se till att ni i styrelsen läser igenom allt och bestämmer hur ni vill rösta då detta kommer att påverka ALLA föreningar. På KFUMROM.SE hittar ni allt som rör Riksombudsmötet

KFUM Stockholm Gotlands regionstyrelse hoppas att vi blir många från vår region som deltar på mötet. Vi vet att KFUM Norrköping lägger ner massor av arbete på att göra årsmötet roligt, tillgängligt, relevant och intressant för oss alla. För att underlätta deltagande hyr regionen en buss som tar er till och från Norrköping.

Telefon: 0768-466658
Epost: stockholmgotland@kfum.se
Adress: KFUM Stockholm Gotland
Box 920 22
120 06 Stockholm
Besöksadress: Fryshuset - Mårtendalsgatan 2-8, 8 tr.